Tentoonstellingen

Premsela organiseert elk jaar in binnen- en buitenland diverse tentoonstellingen. Hieronder een overzicht van activiteiten die we op dit moment ondernemen.
Lees meer ›

Actueel

Connecting Concepts Tentoonstellingen

Connecting Concepts

Wat maakt Dutch Design 'Nederlands'? De tentoonstelling Connecting Concepts in het Designhuis in Eindhoven licht een tipje van de sluier op. Eerder stond de tentoonstelling al in India en China.
Basic Instincts Tentoonstellingen

Basic Instincts

De interviews met de panelleden van Lichting 2011 zijn nu te lezen en te downloaden op de pagina van Lichting 2011. Georgette Koning interviewde de modeontwerper Michael van der Ham, Professor Shelley Fox, de oprichters van Ra 13, Anna Kushnerova en Romain Brau en styliste Catherine Baba.
A Fashion Odyssey Tentoonstellingen

A Fashion Odyssey

De tentoonstelling A Fashion Odyssey van 14 april tot 20 mei 2012 in het Designhuis te Eindhoven toont duurzame modeontwerpen van drie jonge ontwerpers: Iñiy Sanchez, Elsien Gringhuis en Berber Soepboer. Zij kregen de opdracht om in hun ontwerp duurzaamheid en mode te combineren. 
Het Designhuis in Eindhoven

Designhuis

Premsela programmeert vanaf 2011 het Designhuis in Eindhoven in samenwerking met Capital D en de gemeente Eindhoven. In ieder geval tot en met 2012 zullen hier zo’n vijf designtentoonstellingen te zien zijn. Lees meer

Speciale iPad catalogus

Basic Instincts App

Bij de reizende expositie Basic Instincts is een speciale iPad catalogus gemaakt. De applicatie bevat veel achtergrondinformatie en is zowel een naslagwerk als een verlengstuk van de expositie. Klik hier voor meer informatie over de app.
Tentoonstelling te Hilversum

Grafisch Geluk

De tentoonstelling Grafisch Geluk in het Museum Hilversum was van 20 oktober 2011 tot en met 5 februari. Bas van Lier deed in opdracht van Premsela het onderzoek naar steendrukkerij de Jong & Co, waar de voorhoede van de Nederlandse ontwerpwereld werkte.

Premsela.org

Contact

Premsela
onderdeel van Het Nieuwe Instituut
+31(0)10 4401 200