Publicaties

Premsela brengt regelmatig boeken en publicaties uit op het gebied van design en mode. Ook werken we vaak samen met partners aan een uitgave. 

Lees meer ›

Actueel

Open Design Now Publicaties

Open Design Now

De publicatie Open Design Now: Why Design Cannot Remain Exclusive is het eerste allesomvattende boek over open design en belicht zowel oorsprong, de stuwende krachten van het moment als ook toekomstscenario's.
Design.nl Publicaties

Design.nl

Design.nl is de belangrijkste portal op het gebied van design in Nederland. Hier kan iedereen terecht voor het laatste design nieuws, exclusieve interviews met ontwerpers en verslagen van opmerkelijke gebeurtenissen en ontwikkelingen in binnen- en buitenland.
Grafisch Geluk Publicaties

Grafisch Geluk

"Het boek Grafisch Geluk en een gelijknamige expositie, is een ode aan een befaamde Hilversumse drukkerij, die grafisch ontwerpers tot hun beste werk inspireerde", Bob Witman, De Volkskrant, 29 oktober 2011.
Grafisch ontwerp bewaren

Bewaar als

Voor (grafisch) ontwerpers schreef Karin van der Heiden in samenwerking met Premsela een beknopte duurzame handleiding: Bewaar als.

Naslagwerk sieradenontwerp

Sieraad Ontketend!

Op Jewellery Unleashed! The Symposium spraken internationale gasten uit het veld van sieradenontwerp. De gastconservator Liesbeth den Besten, maakte de publicatie: On Jewellery. Een naslagwerk dat ingaat op de actuele stand van zaken.
Magazine voor studenten

Morf

Morf is een onafhankelijk tijdschrift over vormgeving dat een ruime opvatting over vormgeving wil bevorderen. Morf stimuleert studenten om kritisch te zijn ten opzichte van zichzelf en ten opzichte van het ontwerpvak. Elk nummer bevat een bloemlezing van historische teksten, geselecteerde

Premsela.org

Contact

Premsela
onderdeel van Het Nieuwe Instituut
+31(0)10 4401 200