Share

Never Mind the Mainstream

Naast The Milan Breakfasts en tentoonstelling Spring, presenteerde Premsela in 2012 ook een mini-symposium tijdens Salone del Mobile in Milaan. Het symposium Never Mind the Mainstream organiseerde Premsela samen met het Vitra Design Museum.


Op woensdag 18 april 2012 organiseerde Premsela, samen met het Vitra Design Museum, een mini-symposium in het Triennale Design Museum: Never Mind the Mainstream – Experiment and Industry. In het symposium gingen o.a ontwerpers Konstantin Grcic, Hella Jongerius, Rogier van der Heide (Philips) en designcriticus Aaron Betsky in gesprek over experiment en industrie in de designwereld.

Download hier de pdf: symposium Never Mind the Mainstream

Dutch Design in het Vitra Design Museum
In het Vitra Design Museum staat de komende maanden Dutch Design centraal. Half mei 2012 opende Gerrit Rietveld - The Revolution of Space, een tentoonstelling van het Centraal Museum Utrecht. En op 12 juni 2012 opent de tentoonstelling Confrontations. In de galerie tonen vijf ontwerpers met Nederlandse roots het resultaat van hun samenwerking met ambachtslieden en industrie uit de omgeving van Weil am Rhein en Basel. Het museum laat met de tentoonsteling deze confrontatie tussen ontwerpers, industrie en ambachtslieden zien.


Never Mind the Mainstream – Experiment and Industry in het Triennale Design Museum in Milaan
Bekijk de foto's
Klik hier voor de slideshow

Bekijk de video's

Bekijk hier de video's van het mini-symposium Never Mind the Mainstream: Experiment and Industry in het  Triennale Design Museum in Milaan.

DW_Milaan2012_vidssymposium.png 


Never Mind the Mainstream
Video highlights conferentie