Activiteiten

Premsela organiseert lezingen, debatten en tentoonstellingen. Met deze activiteiten richt het instituut zich op ontwerpers, studenten, opdrachtgevers, producenten, professionals en amateurs, zowel in Nederland als daarbuiten.

Lees meer ›

Actueel

My first Design Activiteiten

My first Design

Premsela organiseert My first Design Collection, een cursus voor iedereen die de eerste stappen wil zetten in de richting van een eigen designverzameling.
Premsela in Milaan 2012 Activiteiten

Premsela in Milaan 2012

Premsela was in 2012 bij Salone del Mobile in Milaan. Met de tentoonstelling Spring, Dutch Design Cocktail en The Milan Breakfasts.
Premsela publieksprijs Activiteiten

Premsela publieksprijs

De ‘koning onder de Nederlandse designprijzen’ vindt dit jaar voor de 11e keer plaats. Premsela reikte in februari 2012, samen met Stichting Rotterdam designprijs, de Premsela Publieksprijs uit.
Archief Activiteiten

Voltooide Activiteiten

Premsela organiseert en ondersteunt diverse activiteiten en initiatieven. Op de site staat een samenvatting van de activiteiten en projecten als zoals; The Perfect Cut, Sieraad Ontketend!, Masters of Amateurism, The Milan Breakfasts 2011, Designed Realities, A Fashion Odyssey, Munt met een Missie,
Designworld

Premsela Forum

In 2009 spraken Jurgen Bey en Naoto Fukasawa in Tokyo met elkaar over hun vak. Tijdens de Premsela Fora komen relevante en actuele onderwerpen uit het design en de mode aan bod.
Designworld

Design omdat het moet

Milaan was ooit de koningin onder de beurzen, maar heeft concurrentie gekregen van onder andere Kortrijk, Basel, Miami, Keulen, Berlijn en New York. Hoe onderscheidt Milaan zich van deze beurzen?  Lees het essay van Jeroen Junte.

Premsela.org

Contact

Premsela
onderdeel van Het Nieuwe Instituut
+31(0)10 4401 200